3 april 2019 | Met een goed geföhnde coup aan de high-tea

Al geruime tijd maak ik Esther en stichting Hair4Her van dichtbij mee. Door dik en door dun, in voor en tegenspoed. Zoveel mooie verhalen heb ik al mogen horen over het werk dat zij doet en ik zet me dan ook maar wat graag in voor haar stichting en blijf dit doen.

In alle tijd waarbij ik betrokken ben geweest bij activiteiten van Hair4Her heb ik altijd heel dankbaar beseft en gezegd dat wij binnen onze eigen familiekringen gelukkig geen leden hebben die hebben moeten vechten, aan het strijden zijn, of hebben gestreden. In onze vrienden en kennissenkring helaas des te meer. Bij mijzelf was de opluchting bijzonder groot toen een punctie een goede uitslag gaf en Esther stond mij bij en ontfermde zich over me als een “grote zus” die tot in detail wist wat er allemaal stond te gebeuren en met mij deelde zij ook die opluchting.

Drie maanden later hielden wij met zijn allen weer eventjes de adem in. Ineens hadden we het wèl aan de hand, dat wij binnen onze eigen familiekringen iemand kregen die het een en ander voor haar kiezen moest gaan krijgen. In een tijdsbestek van nog geen 4 maanden heeft deze jongedame de aanvaller bij de ballen gegrepen en gesommeerd op te donderen en niet meer terug te komen.

Ik heb informatie in proberen te winnen in het kader van “goh, zijn er nou dingen waar je iemand met deze manier van behandeling echt een plezier kan doen?” En het antwoord was: “als alles klaar is… een Moment4Her”.

En dan zit je ineens zelf in een Moment voor iemand die het echt verdiende. Zo bijzonder om het nu eens van deze kant te ervaren en te voelen hoe leuk het is om iemand te overdonderen en te verrassen met een verwendagje!

We hebben de jongedame niet hoeven lokken, zij werd op plaats van bestemming gebracht door haar charmante man, die natuurlijk ook in het complot zat. Bij AJ eten en drinken in Bemmel wachtten wij haar op en het verbaasde gezicht toen zij ons daar aantrof was onbetaalbaar.

Onder het genot van een goeie kop koffie en het meest zalige notentaartje ooit hebben we uitgelegd waarom zij hier was en dat ze het dubbel en dwars verdiende om eens even een dagje lekker te keutelen en te tutten.

Na de lekkernijen en bijgekomen te zijn van de grootste “schrik” kwamen wij terecht bij Ami Kappers en hier werd het voor mij ook even spannend, want van deze verrassing wist ik niets, maar het betere knip en kleurwerk werd achterwege gelaten, we werden beiden getrakteerd op een heerlijke wassing en hoofdmassage en daarna werden we geföhnd en zagen we er uit als sterren, om door een ringetje te halen!

Esther was heel even van het toneel vertrokken maar toen we klaar waren kwam zij terug met een waanzinnige bos bloemen van Veja Bloemen die minstens zo fraai was als onze mooie nieuwe kapsels 🙂 Hierna hadden we een klein wandelingetje richting Brasserie Bloem waar we warm onthaald werden en een gezellig tafeltje kregen voor een overheerlijke high tea met werkelijk waar alles erop en eraan. Het liefste personeel ooit dat ervoor zorgden dat het ons aan niets ontbrak en waar we gezellig met zijn drietjes hebben zitten kletsen en vooral veel en heel lekker hebben zitten eten. We werden onwijs verwend met prachtige handgemaakte geschenken en tijdens de afsluiting mocht de charmante man die in het complot zat ook gezellig aanschuiven voor wat lekkers en een goeie kop thee om hierna de jongedame moe maar voldaan weer mee terug te nemen naar huis. Het was een middag met een gouden randje. Een dag later zitten onze haren nog steeds mooi en kijken we terug op een onwijs leuke en fijne middag!

AJ-Eten-en-Drinken.jpgAMI-Bemmel.jpgBrasserie-Bloem-.jpgveja.jpg

Eén gedachte over “3 april 2019 | Met een goed geföhnde coup aan de high-tea”

  1. Geweldig mooie actie voor m’n sch.zus heel goed verwend dat heeft ze verdiend!
    👍🏽👍🏽Voor Eline en voor hsit4her!

Reacties zijn gesloten.