Een nieuwe pruik of een pruik van Hair4Her….

Een nieuwe pruik wordt op maat voor u gemaakt en kost, afhankelijk van de door u gewenste kwaliteit, tussen de 500 en 1000 euro of meer. Van uw zorgverzekering ontvangt u een gedeeltelijke vergoeding.

Gemiddeld wordt een pruik ongeveer 12 maanden gedragen.

Bij Hair4Her leen je kosteloos een gebruikte, maar op professionele wijze gereinigde en gemodelleerde pruik.

  1. Wij lenen hoofdbedekkingen en haarwerken uit aan patiënten (vrouwen, mannen en kinderen) met kanker, en dit kan voor een bepaalde periode.
  2. Onze stichting heeft ruim 800 haarwerken op voorraad van goede kwaliteit.
  3. De winkelwaarde van onze haarwerken varieert tussen de € 500,00 – € 4.000,00.
  4. Met vele vrijwilligers zamelen wij door heel Nederland haarwerken en hoofdbedekkingen in.
  5. Alle haarwerken zijn beschikbaar gesteld door instanties, bedrijven en/of personen en worden door ons op professionele wijze gereinigd en gemodelleerd.
  6. Wij werken uitsluitend volgens afspraak. U kun zich via dit formulier aanmelden voor een afspraak. Wij nemen dan contact met u op.
  7. Graag krijgen wij alvorens wij een afspraak inplannen van te voren een foto van het model, kleur, lengte wat je graag wenst, wij gaan dan alvorens je komt in onze voorraad alvast een voorselectie doen zodat wij het e.e.a. kunnen voorbereiden.
  8. De afspraak bij ons op locatie duurt maximaal anderhalf uur, en het haarwerk en/of hoofdbedekking mag na het passen direct mee naar huis genomen worden. Het haarwerk en/of hoofdbedekking wordt voor een periode van een jaar uitgeleend.
  9. Voor de service die wij aanbieden vragen wij een vrijwillige bijdrage zodat wij ons mooie werk in de toekomst ook kunnen blijven doen.

Afspraak maken  Een pruik van de zorgverzekeraar