Het verhaal van Riet

Na een borstoperatie, bestraling en chemo kwam ik voor het eerst in contact met Hair4Her, via een vriend hoorde ik van deze organisatie. Half december 2019 begon mijn haar steeds meer uit te vallen en heb ik contact gezocht met Hair4Her.

Het was erg fijn dat ik al op korte termijn terecht kon om te kijken of ze iets voor me hadden. Samen met mijn man en zus ben ik er naar toe gegaan. De ontvangst was erg prettig en na een aantal pruiken te hebben gepast was er een die bij mij paste. Op de terugweg was ik erg opgelucht, je voelt je toch erg onzeker in die periode.

Ik vind het fantastisch dat deze organisatie bestaat en op deze manier de pruiken een tweede leven hebben zonder enorme kosten voor de mensen die dit overkomt.

Esther, bedankt voor je prettige begeleiding en succes verder met de organisatie Hair4Her,

lieve groetjes

Riet van der Velden.