Inspannende bezigheden op Moment4Him dag

Op zaterdagochtend 12 juli verzamelden 7 mannen, die via inschrijvingen voor de Moment4Him dag waren uitgeloot, zich bij Hair4Her aan de Bruningweg om de dag in de luiden met een kop koffie met een lekkernij.

20180721-H4Him-003Rond de klok van 9.30 uur vertrokken wij richting KSV Baerlebosch waar wij warm ontvangen werden door een aantal vrijwilligers. Voor deze speciale dag werden ‘H4H petjes uitgedeeld”.

Om 10.00 uur werden wij meegenomen naar de schietbaan om daar uitleg te krijgen over het kleiduivenschieten en uiteindelijk mocht iedereen de sport gaan beoefenen. Onderwijl ging de temperatuur omhoog en namen we een korte pauze om vervolgens de laatste duiven uit de lucht te schieten.

20180721-H4Him-019

Rond het middaguur vertrokken wij naar de Golf en Businessclub Scherpenbergh  om daar gebruik te maken van een heerlijke lunch. Onder de stralende zon op de green stond iedereen een leuke golf clinic te wachten. Onder leiding van een golfprofessional werd iedereen diverse golftechnieken aangeleerd.

Na deze inspannende bezigheden zijn we terug gereden naar Arnhem en zijn neergestreken op het terras van de Schoof, waarna wij zijn gaan tafelen bij Meet & Ribs.

Naast bovenstaande bedrijven en vrijwilligers die deze dag mede hebben mogelijk gemaakt, bedanken wij ook alle sponsoren achter de schermen.

Deze herinneringen hebben wij maar mooi weer met elkaar gemaakt!

 

baerlebosch Meet&Ribs Logo Scherpenbergh