Moment4Him 2019

De weergoden waren ons goed gezind want al in de vroege ochtend was erg een aangename temperatuur en het zonnetje stond al hoog aan de hemel.

Dat beloofde een prachtige dag te worden met een vol programma.

Na de verwelkoming met koffie en wat lekkers vertrokken wij met de mannen naar Brandweer Trainingscentrum Kleefse Waard in Arnhem, waar het team ons warm welkom heette met een bak koffie en een introductie. Vervolgens hees iedereen zich in een brandweerpak, compleet met laarzen en een helm en kon het vuurtje worden gestookt op de binnenplaats. Diverse disciplines werden uitgelegd en men kon actief deelnemen. Zo kwam de vlam in de pan, blussen werkzaamheden, rook ontwikkeling en een autobrand voorbij.

Na ander halfuur waren de mannen oververhit en konden wij de innerlijke mens gaan blussen met een drankje en lunch bij Brasserie Hugo’s in Westervoort.

Na de lunch gingen wij naar de Valkenhof in Aalten waar een demonstratie  met roofvogels werd gegeven. Vol verwondering konden we de vogels bezichtigen, laten vliegen en was er volop de tijd om met de vogels op de foto te gaan en allerlei vragen te stellen.

Aan het einde van de middag vertrokken wij weer naar Arnhem om daar op het terras neer te strijken van Meet&Ribs voor een toost op het leven. Om de dag compleet af te sluiten eindigen wij met een malse steak of spare ribs, en een kop koffie.

Wij kijken met z’n allen terug op weer een geslaagde Moment4Him

Het gaat er niet om hoe lang een mooi moment in je leven duurt.
Het gaat erom hoe lang je van een mooi moment in je leven kunt nagenieten.

Brasserie-Hugos.jpg MeetRibs.jpg De-Valkenhof.jpg Brandweercentrum-Kleefsewaard.jpg