Moment4You ‘zussen momentje’ in hartje Arnhem

Op 16 augustus was het na maanden van voorbereiden eindelijk zover, de zussen konden samen op date.

Tegen het middaguur troffen wij elkaar bij Mams coffee en maakte ik zelf voor het eerst kennis met Mariëtte. Het vergde enige uitleg hoe zij hier in deze koffie zaak was terecht gekomen met haar zus Ingrid, en wat de bedoeling van de rest van de dag zou zijn “surprise”.  Ingrid zat dan wel in het complot maar wist zelf ook niet wat wij allemaal voor de dames in petto hadden.

Vanaf het Willemsplein liepen wij de stad in richting de Klarestraat waar Beauty Smart gevestigd zit, alwaar het beauty-team onze dames al op stonden te wachten. De dames konden hier gaan genieten van een gezichtsbehandeling, ontspanningsmasker en gingen met een mooie dag make-up de stad weer in.

Ontspannen en wel vervolgden wij onze weg richting de Bakkerstraat waar Trust & Beauty zit en er een pedicure en manicure behandeling op het programma stond. 

Tussendoor ben ik een ruig boeket met bloemen gaan ophalen bij Nozilli, om deze aan te bieden aan onze ‘gast’ van vandaag.

Met een frisse look, mooi gelakte nagels en een groot boeket in de handen zijn wij naar het Willemsplein gelopen om daar op het terras van Stan & Co neer te strijken en te genieten van een heuse borrelplank met een drankje.

Tegen de avond werd het tijd de dames bij hun laatste verrassing te brengen, hiervoor konden wij oversteken naar de overkant.

Hoe toepasselijk is het om de ‘zusjes’ dan bij Restaurant het Zusje te laten genieten van allerlei soorten tapas.

Zussen ben je niet voor even, zussen ben je voor het leven!

 

3 gedachten aan “Moment4You ‘zussen momentje’ in hartje Arnhem”

  1. Wat een mooi verslag van een geweldige dag. Het was voor mij een reuze verrassing om samen met mijn lieve zus Ingrid zo verwend te worden. Ik dank al die lieve mensen van Mams coffee, Beauty Smart, Trust & Beauty, Nozilli, Stan & Co en Restaurant het Zusje die deze dag mogelijk hebben gemaakt, maar in het bijzonder Esther Hogeweg die het allemaal georganiseerd heeft.
    Hartelijke groet, Mariëtte

  2. Het was een grote verrassing van het begin tot het einde!
    Wat zijn wij verwend deze dag en zo lief als iedereen was, echt een op en top verwendag!
    Deze dag slaan we op bij de leuke en mooie herinneringen.
    Heeeeel erg bedankt voor alles ❤️

Reacties zijn gesloten.