Muddy Angel Run training, 31-03-2019

Op zondag 31 maart stond onze tweede training gepland. Helaas liet het zonnetje in de ochtend te wensen over en was het zelfs best koud. Allemaal een uurtje minder geslapen, verzamelde we ons om 11.00 uur bij Hair4Her.

De koffie, thee en wat lekkers stond voor ons klaar. Ja, Esther zorgt goed voor haar vrijwilligers!

Na een korte intro, wat gezellige praat gingen we op pad. We waren met 12 dames vandaag. Helaas kan Nathalie wegens gezondheid redenen niet meedoen, maar was ze wel aanwezig om mooie foto’s van ons te maken.

Met 3 auto’s vertrokken we richting “het Hert” van Arnhem. Wat een aantal van ons niet wisten, was dat dit een behoorlijke “heuvel” is! Nog voor we gingen starten, waren de nodige pfff’s en jeetjes al te horen hahaha.

Daniëlle verzorgde de training en had voor ons een mini bootcamp bedacht. We begonnen  met een uitgebreide warming-up en onze spiertjes werden langzaam wat losser. Met vooral veel lol en herinneringen aan “Snollebollekes” gingen we van “links naar rechts” naar boven. Daar deden we diverse oefeningen en toverde Annemiek haar telefoon tevoorschijn en klonk er gezellig een muziekje bij. Ook maakten we boven een groepsfoto.

Na de oefeningen boven, die ons overigens ook nog een stukje af lieten dalen en weer omhoog lieten klimmen, gingen we naar de voet van de heuvel. Daar deden we een aantal goede cooling down stretch oefeningen, want onze spieren hadden behoorlijk moeten werken. Morgen zullen we beslist dit nog voelen!

Uiteindelijk vertrokken we weer richting Hair4Her, waar Romy op ons wachtte en een heerlijke lunch voor ons klaar had gezet. Heerlijke verse broodjes met lekker gezond beleg. We hebben er allemaal goed van gegeten en nog even nagepraat over onze training. We hebben vooral veel gelachen en dat hoort er absoluut bij.

Vooralsnog staat er geen volgende training meer gepland, maar dat kan zomaar anders worden. Wat wel vast staat is het feit dat we met een geweldige groep dames op zaterdag 29 juni aan de start staan van de Muddy Angel Run te Eindhoven.

We kijken terug op een geweldige leuke dag! Dank je wel Esther en Romy voor de goede zorgen en Daniëlle voor de goed geregelde bootcamp!

Diana