Verslag Muddy Angelrun 2019

Esther, Corinne, Danielle, Annemiek, Diana, Emma, Annemieke, Eline, Nathalie, Sam, Melissa, Carolien, Kim, Helga en natuurlijk nog een Esther, die de Hair4her kar trekt en dit hele circus voor de 2e keer heeft opgetuigd.

15 vrouwen. 15 sterkte vrouwen. 15 sterke vrouwen met ieder hun eigen verhaal en motivatie om zich in te zetten voor de stichting en om mee te doen aan de voor team Hair4her 2e editie van de Muddy Angelrun.

Een ca 5 kilometer lang moddertraject vol obstakels waarbij plezier en het samen volbrengen van het parcours het belangrijkste is. Tijd speelt geen rol, snelheid speelt geen rol, het enige dat telt is dat we met alle 15 meiden veilig de start verlaten en de finish halen. Waarbij we elkaar helpen bij de best wel lastige obstakels.

Hair4Her-20190629-010

Dit jaar gingen wij van start aan het E3 strand in Eersel nabij Eindhoven. Een waanzinnig leuk recreatiegebied en het parcours was uitgezet om het meer. Daar waar we vorig jaar slecht met een klein selectief groepje aan de bak moesten bij het circuit van Zandvoort, konden we nu met onze grote groep aantreden in een prachtig natuurgebied. Een en al saamhorigheid. Sowieso binnen het team, maar ook onder alle deelnemers van de run. Een paar duizend powervrouwen die allemaal dezelfde uitdaging aangingen.

Bij binnenkomst werden al onze Angels voorzien van een prachtig team-tenue èn een roze bril zodat we de wereld hierdoor konden bekijken 😉

Hair4Her-20190629-018

Bij de aanmeldbalie hadden we een klein beetje gestuntel met id-bewijzen, portemonnees die nog in een andere tas zaten (je kent het wel, echte dames dingen zoals een tas 3 keer overhoop halen of het er ècht niet inzit) maar alles is natuurlijk helemaal goed gekomen. De spullen werden naar de bagage ruimte gebracht, de startnummers werden vakkundig om het hoofd gebonden en we waren klaar voor de start. Nog even een warming up met zijn allen en we zijn dapper het obstakel parcours opgerend.

Met al onze kanjers trotseerden wij alle obstakels. Sommige waren prima te doen, andere waren net een tandje pittiger. En daar waar het pittiger werd, kwamen de helpende handjes van onze teamgenoten om ons letterlijk door, onder, over, in, op, naast of er dwars doorheen te trekken, duwen, beuken, schreeuwen of klappen. Onze behendigheid werd soms ook enorm op de proef gesteld, maar hey, hoe tof is het dat wanneer je door een obstakel moet met allemaal strakke elastieken als een spinnenweb gemonteerd op een stuivend zandpad, je gewoon 14 paar extra handjes hebt die dat web openhouden zodat je je erdoorheen kunt wurmen! Gewoon samen! met zijn allen! Één voor allen en allen voor één. Want dat doen Angels. Die helpen elkaar wanneer het even zwaar wordt.

Na afloop hebben we heerlijk nageborreld bij beachclub Zuyver en hier werden wij allen verrast door Esther. We kregen een prachtig aandenken aan onze deelname in de vorm van een mooie Hair4her trofee en ook Diana had enorm haar best gedaan en zorgde ervoor dat iedere Angel een schitterende armband om kreeg.

Hair4Her-20190709-066

Het hele parcours hebben we op het meest prachtige tempo afgelegd. Namelijk een zodanig tempo, dat echt iedere Angel van ons team de run kon volbrengen. We weten wat stichting Hair4her doet en we weten waarvoor de Muddy Angelrun is. Dus snelheid was slechts een getal, wat telde is dat iedere heldin uit ons team de route van start tot finish kon volbrengen, op welke manier dan ook.

Snelheid was slechts een getal (net als leeftijd en het getal dat je op de weegschaal ziet) dus dat getal wordt lekker genegeerd. Een getal wat absoluut niet genegeerd wordt, is de totaal opbrengst die opgehaald is door team Hair4her! Naast de bijdrage die wij leverden voor het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis door onze deelname, heeft iedere Angel zelf doormiddel van eigen acties ontzettend hard haar best gedaan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor stichting Hair4her.

Met trots, euforie, ontroering, blijdschap maar vooral enorme maar dan ook echt enorme dankbaarheid naar onze sponsoren en donateurs toe, kunnen wij mededelen dat wij een totaalbedrag hebben opgehaald van € 5.111,33 !

Een waanzinnig bedrag dat wij met liefde bij elkaar gekregen hebben maar wat niet gelukt was zonder de hulp van alle kanjers die ons gesponsord hebben.

We kijken terug op een hele mooie run en inmiddels is bijna het hele team verlost van de jeuk die veroorzaakt werd door de eikenprocessierups. Hierdoor durven wij ook weer te kijken naar een nieuwe Muddy Angelrun in 2020!