Aanmelding

Wil je in aanmerking komen voor een haarwerk en/of hoofdbedekking, vul dan onderstaand formulier in. De aanvraag wordt discreet in behandeling genomen en wordt niet gedeeld met derden. Er zal een afspraak gemaakt worden op onze locatie IJsselburcht 3 te Arnhem.
In een hiervoor speciaal ingerichte ruimte, kijken wij samen met jou, of er in onze uitgebreide collectie haarwerken een voor jou geschikt haarwerk aanwezig is.

Kun je om medische redenen niet naar onze locatie komen dan kan er een speciaal verzoek ingediend worden en bestaat de mogelijkheid dat Hair4Her naar jou toe komt.

Graag ontvangen wij, voordat wij een afspraak inplannen foto’s van je huidige of meest recente haardracht, (*foto’s van de voor/achter en zijkant), haarkleur en haarlengte. Wij kunnen dan van tevoren in onze voorraad alvast een voorselectie doen, zodat wij je optimaal van dienst kunnen zijn.


  • Wij beschermen uw privacy.
    Alle aan ons verstrekte gegevens en beeldmateriaal zijn voor intern gebruik en worden niet gedeeld met derden. Gegevens, welke voor onze dienstverlening niet meer noodzakelijk zijn, worden door ons vernietigt. 

Hair4Her wordt aanbevolen door: