5 oktober 2019 | Moment4Youth dag

De tweede keer dat wij een Moment4Youth dag organiseerden hebben wij gekozen voor een andere leeftijdscategorie. Jongeren in de leeftijd van 11-15 jaar konden zich al maanden geleden inschrijven voor deze dag.

Zaterdagochtend werden alle jongeren door hun ouder(s) naar onze locatie de Bruningweg gebracht. Licht gespannen kwamen ze binnen met eigenlijk één vraag “wat gaan we doen vandaag”? Hierop gingen wij natuurlijk geen antwoord geven, ieder moment moet een verrassing zijn….dus: “geef je over aan het Moment”.

Onze vaste vrijwilligster Diana wist het ijs snel te breken en zette de jongeren aan het werk.
Tijdens dit creatieve moment, werden er al snel over en weer gesprekken gevoerd en was de eerste spanning al snel weg. De meest mooie creaties kwamen uit hun handen, van stoere armbanden tot leuke sleutelhangers.

Rond het middaguur vertrokken wij met onze jonge gasten naar De Veerstal in Lathum om hier met elkaar een potje te bowlen. Tijdens ons bowling uurtje, waarbij er hoge scores werden gegooid, werden er goed belegde broodjes geserveerd.
Uiteindelijk zij wij allemaal winnaars, maar vooruit, de score werd natuurlijk door het elektronische scorebord bijgehouden en onze vrijwilligster Esther had toch echt de hoogste score.

Nadat de charmante bowlingschoenen weer waren ingeleverd vertrokken wij met de groep naar La Calamita in Duiven om hier in het zonnetje op het terras te genieten van een ijsje.

Op het middag programma stond een boulder clinic bij Mountain Network in Arnhem. Diverse routes op de klimwanden werden getrotseerd, en na anderhalf uur was het tijd om de dag af te sluiten bij de Mac Donalds op Kronenbrug.

Tegen 18.00 uur werd het kroost weer opgehaald, maar dat ging niet zonder eerst een mooie deken uit te hebben gezocht van Het Troostdekentje Zuid-Holland en afscheid van elkaar te nemen.

Wij kijken met een warm hart terug op deze bijzondere jongeren-dag!

Lidl-logo.jpg La-Calamita.jpg mountainnetwork-logo1.jpg
Veerstal.jpg LOGO-Diaantjes-Creaties-1.jpg Logo-Troostdekentje-ZH.jpg