Diana Duerink in actie voor Hair4Her

diaantjescreatiesGisteren, 27 april 2018, was het dan eindelijk zover en ging ik samen met mijn nichtje Patricia naar Arnhem. Ik had mijn wekker om 04.00 uur gezet, maar om 03.30 uur was ik al klaarwakker! Mijn bedje dus maar uitgegaan om even te gaan genieten van een heel vroeg ontbijtje. Om 05.15 uur zou ik mijn nichtje ophalen, want we moesten tussen 06.00 uur en 06.30 uur ons melden bij de markt. We kregen een prachtig plekje toegewezen.

Het was een hele klus, maar om 07.30 uur was dan eindelijk de kraam ingericht. Met pijn en moeite het dekzijl erop gelegd, want dat was helaas nog niet gedaan…
 
Kijk eens wat een mooi plekje en prachtige achtergrond. Het zonnetje scheen al heel erg vroeg zoals jullie hier kunnen zien. 

Vooral heel trots toch ook wel op de mooie kleding van Hair4Her. Voelt toch iedere keer weer heel speciaal als ik die aan mag. Ook mijn nichtje natuurlijk geheel in stijl! 

Hierna zijn we eerst gaan genieten van een heerlijk warme chocolademelk met slagroom! Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan!

Het was een geweldige dag en we hebben het enorm druk gehad. We hadden stoeltjes bij, zodat we tussendoor even konden gaan zitten, maar daar hebben we nauwelijks de tijd voor gehad. Van de ene kant heel erg goed, maar het heeft wel als gevolg gehad dat ik er nu nog de tol voor betaal. Voorlopig dus geen markten meer, eerst maar eens zorgen dat ik beter wordt! 

Toch kijk ik met een warm gevoel terug op deze Koningsmarkt. Het was een lange dag, maar met heel veel trots mag ik dan nu toch echt het totaalbedrag bekend maken. Zowel mijn nichtje als ik, hebben een mooi bedrag opgehaald en bij elkaar opgeteld is dat:

€ 229,05!