Nieuwsbrief juli 2018

gebouw21-logoInmiddels zitten wij alweer een jaar vol tevredenheid op de Bruningweg 19c in Arnhem, een zeer fijne plek waar al vele cliënten van onze diensten gebruik hebben mogen maken Afgelopen maanden zijn wij druk geweest met de organisatie van alle “Moments”, afgelopen maand is er zelfs nog een moment bijgekomen, genaamd de Moment4You.

Dit moment wordt speciaal georganiseerd voor een persoon waarvan wij vinden dat hij of zij het kan gebruiken. De eerste momenten hiervoor zitten al in de pen.

Voor de Moment4Him en de Moment4Her dag hebben wij door de vele aanmeldingen moeten loten, de uitnodigen zijn hiervoor inmiddels verstuurd.

Opgeven voor de Moment4Youth weekend kan nog steeds via https://www.hair4her.nl/moment4youth-dag/

Door de vele acties die wij hebben mogen doen kunnen wij steeds meer diensten verlenen en daar maken wij graag gebruik van, tenslotte komt dit onze cliënten ten goede.

Wij zijn erg blij met de hulp van alle betrokkenen, zonder deze hulp kunnen wij ons werk niet verrichten.

Voor het derde opeenvolgende jaar zijn wij genomineerd voor de Gouden Venus van Milo, uiteraard stellen wij het erg op prijs al wij dit jaar wederom op jou stem mogen rekenen. Onze doelstelling blijft, landelijke bekendheid zodat wij nog meer cliënten gebruik kunnen laten maken van onze diensten en service

https://www.goudenvenusvanmilo.nl/

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer toe!