Team Hair4Her Muddy Angel meeting/training 16-12-2018

2018-12-16-H4H-001Vandaag was het dan eindelijk zover en zouden we met alle Hair4Her Muddy Angels bij elkaar komen. Een dag die zou gaan bestaan uit het kennis maken met elkaar en een sportief stukje daarbij.

We werden allemaal met een lach ontvangen door Esther en Romy. De koffie en thee stond al klaar. Heerlijk om even mee op te warmen, want het was een koude en witte dag vandaag.

2018-12-16-H4H-006

Een aantal Angels kende elkaar al, maar ook waren er onbekende gezichten. Toen iedereen er was, kregen we een duidelijke uitleg van Esther en Eline wat het nu precies inhoud. Deelnemen aan de Muddy Angel run doe je natuurlijk niet zomaar. We staan allemaal achter dit geweldige doel, waar iedereen op zijn manier mee te maken heeft of heeft gehad. Romy had een mooie en duidelijke powerpoint presentatie in elkaar gezet en dat werd goed ontvangen door ons allen.

Na de uitleg, kreeg Annemieke Hollander het woord. Zij is één van de Angels, maar heeft ook training skills. We begonnen binnen met een ademhalingsoefening. Heel verhelderend, want niemand bleek echt 100% juist te ademen…

Hierna gingen we met z’n allen naar buiten. Sommige Angels waren helemaal in kerststemming en droegen een kerstmuts en/of trui. Dat zag er leuk uit! Buiten hebben we een aantal “spelletjes” gedaan. Alles op basis van Mindfull trainen. Zo deden we een voorstel spel en werden onze zintuigen getraind in een uitdagend spel. Eén van de laatst spellen was een spel op basis van vertrouwen en dat was wel een dingetje voor velen. We moesten een team vormen van 2 personen en samen ging je aan de slag. Eén van de 2 kreeg een blinddoek voor en moest zich volledig overgeven aan de ander. Vooral de basis van vertrouwen werd hier later voor benoemd. Iedereen bleek toch wel de ander heel goed te vertrouwen, al wisten we allemaal niet meer waar we waren. Zo snel raak je dus je oriëntatie kwijt als je niks kunt zien.

2018-12-16-H4H-007

Door al deze spellen raakte we heel snel aan elkaar gewend en leerde we elkaar ook beter kennen. Hierna werden we binnen weer verwelkomd met een heerlijke High Tea die verzorgd werd door Romy. Plannen werden gemaakt voor een eventuele volgende bijeenkomst, want daar leek iedereen ook wel behoefte aan te hebben. Ook al moeten een aantal Angels daar best wel een eindje voor rijden.

We kunnen terugkijken op een hele leuke middag en we gaan met dit team van 17 Hair4Her Muddy Angels toewerken naar een geweldige Muddy Angel run op 29 juni 2019 in Eindhoven.

Diana.