Totale verrassing voor Teunie

Teun-1H

Al weken geleden had Teunie een afspraak ingepland om haar geleende haarwerk incl. accessoires te retourneren bij ons op de locatie. Achter de schermen hadden wij haar contact persoon benaderd en overlegd dat wij een Moment4You wilde organiseren op de dag dat Teunie zou komen retourneren.

Nadat de koffie was opgedronken en het haarwerk terug in ontvangst was genomen vertelde ik Teun dat wij samen een dagje op pad gingen. Spontaan gingen bij Teun alle zweetklieren open en kwam de paniek naar boven, haar keukendeur stond open, de portemonnee lag thuis, geen mobiel mee etc. genoeg smoesjes om niet mee te willen en de doos tissues moest eraan te pas komen. Na een aantal minuten wisten wij Teunie ervan te overtuigen dat het écht een leuke dag zou worden en dat alles goed kwam.

Uiteindelijk stapte Teun bij mij in de auto en gingen wij op weg naar Doorwerth waar wij warm werden onthaald bij Thea Cuperus van Studio Face-It. Een volledige visagie en fotoshoot volgde, Teun ontpopte zich tot een ware diva.

In de middag nestelden wij ons op het terras bij Kasteel Doorwerth waar wij bij Kasteel Café de Zalmen een heerlijke lunch van de kaart mochten uitzoeken.

Ter afsluiting maakte wij een pit stop in Oosterbeek bij Fiori di Rose waar een prachtige bos bloemen werd aangeboden.

Na deze overweldigende dag is Teunie weer thuis afgezet en hebben wij met een warme omhelzing elkaar bedankt voor dit mooie moment.

Niet alleen Teunie heeft genoten van deze Moment4You maar wij allemaal!

Kasteel de Zalmen Fiordi Di Rose FaceIt

Eén gedachte over “Totale verrassing voor Teunie”

Reacties zijn gesloten.