Wat een fantastische stichting is dit!

Na al zoveel ellende, zorgt Esther voor dat lichtpuntje.
 
Net als ieder kwam ik bij Esther terecht nadat ik mijn haar verloor door de chemo.
De warmte, liefde en begrip die Esther bood tijdens de afspraak was al zo ontzettend fijn. Even kletsen en je gehoord voelen door iemand die weet hoe het is.

 
Nadat Esther een selectie gemaakt had mocht ik verschillende haarwerk proberen. Dit om precies de goede te vinden, die bij mij past! 
Na de goede pruik gevonden te hebben mocht ik ook nog wat mutsjes uitkiezen. Eerst riep ik heel hard, die wil ik niet. Dan zie ik er ziek uit.
Nadat Esther haar ervaring met mij had gedeeld, wilde ik ze toch wel proberen. En precies zoals Esther had gezegd, ik heb die het meest gedragen. Lekker zacht aan het hoofd. Dus thuis altijd mijn mutsjes tegen de kou en lekker aan de hoofdhuid.
 
Ik wil iedereen aanraden om het gesprek aan te gaan met Esther. Gun jezelf om je weer jezelf te voelen en sta open voor de liefde die Esther je geeft! Iedereen verdiend het om in de spiegel te kijken en oké te zijn met jezelf. Door de haarwerken had ik niet elke keer als ik langs een raam of spiegel liep een verdrietig gevoel.