Dankzij Hair4Her voel ik me minder ziek.

Ik ben een jonge vrouw van begin 40 en in
het voorjaar van 2022 hoorde ik dat ik helaas uitgezaaide borstkanker heb met uitzaaiingen in onder andere mijn botten en lever. De wereld staat dan helemaal op zijn kop en dat staat het nu eigenlijk nog steeds.

 
Ondanks het gebruik van hoofdhuidkoeling heb ik helaas niet helemaal mijn haar kunnen behouden. Ik ben in contact gekomen met Hair4Her en zij hebben in no time een hele mooie selectie samengesteld
van hoofdbedekkingen en haarwerken en dan ook helemaal afgestemd op mijn eigen haar en persoonlijke smaak. Echt of had ik het zelf uitgekozen, ik ben zo blij!
 
Ik had eigenlijk liever veel eerder over deze mogelijkheid en stichting willen weten en ben zo blij dat ik niet meer met sjaaltjes en dergelijke in de weer hoef te zijn. Soms als het knopen van een sjaaltje even niet goed ging zei ik zelfs wel eens een afspraak af. Zo belangrijk is haar dan eigenlijk, wat normaal gesproken voor mij heel vanzelfsprekend was.. zo confronterend is het allemaal!
 
Hair4Her heeft hierin voor mij echt het verschil gemaakt. Ik hoop dat nog veel meer mensen deze stichting weten te vinden dus ik zou zeggen zeg het voort in je omgeving maar ook in bijvoorbeeld het ziekenhuis, de thuiszorg etc. Voor mij heeft het echt het verschil gemaakt en ik voel me veel minder ziek dan voor die tijd.
 
Bedankt voor alles wat jullie doen.
Veel liefs en groeten,
C.