Moment4Her 2023

Zaterdag 10 december organiseerden wij onze jaarlijkse Moment4Her dag, een dag waarin onze cliënten centraal staan en waarbij wij iedereen een “VIP behandeling” willen geven in de breedste zin van het woord.

De afgelopen twee jaar was dit niet mogelijk dus stonden wij te trappelen om er weer een bijzondere dag van te mogen maken.

In de ochtend werden de dames ontvangen door ons team bij Hair4Her op het Lorentz Ondernemerscentrum.

Er was een kort welkomstwoord van John de Bever via een opgestuurd filmpje, waardoor de ochtend begon met het motto “jij krijgt die lach niet van mijn gezicht”.

Na een korte kennismaking, kregen de dames uitleg van Femke over het Kintsugi ritueel, een eeuwenoude Japanse kunst om scherven van een aardewerk hart te breken, deze scherven te benoemen en met goud te lijmen.

Tijdens dit ritueel was er tijd en ruimte om de emoties te laten gaan en ook plek te maken om even op de energetische stoel te zitten die Femke van de Inzichtenfabriek had meegenomen.

Het rustige moment werd nog aangenaam onderbroken door het nieuws wat Valerie (van Closet van Val) kwam brengen. Zij kwam via de Facetime verbinding bij ons om alle genodigden een mooie shop waardebon te geven.

Het liefste had Valerie bij ons op de locatie de dames in een nieuwe outfit gestoken maar helaas lukte dit door ziekte niet. Maar dat nam de pret van het cadeau wat zij onze dames gaf niet weg.

Rond het middaguur kwam Maartje met de catering van Hier & Nu Comfort de lunch afleveren. Een smaakvolle pompoensoep en de meest heerlijke broodjes, sapjes en drankjes vulden onze tafel.

Na de lunch werden de dames door Jaimy van Taxi Exact Arnhem naar Beauty Art Academy gebracht, alwaar een uitgebreide beautymiddag op het programma stond, geheel verzorgd door Jeanette, Eline, Natasja, Demi, Iris, Nathalie en Marjolein. Na dit ontspannende programma kregen alle dames nog een goody bag mee van het beauty team.

Vervolgens werden de dames in stijl weer terug gebracht naar de IJsselburcht alwaar een rijkelijk gevulde tafel vol zoetigheid en bubbels op iedereen stond te wachten, in het bijzonder de overheerlijke taart van Annelies. Met elkaar hebben wij een toost uitgebracht op het leven!

De dames straalden van oor tot oor toen er ook nog namens Hair4Her extra goody bag werd uitgereikt en hoe toepasselijk is het dan wanneer spontaan het nummer ‘jij krijgt die lach niet van mij gezicht’ gezongen wordt en je deze dag kan afsluiten zoals hij begonnen was.

Een lach waarvan wij hopen dat die nog lang op de gezichten terug te zien is als ze terug denken aan deze Moment4Her dag. 

Wij zijn enorm dankbaar dat onderstaande mensen/bedrijven deze Moment4Her dag weer onvergetelijk hebben gemaakt:

Eén gedachte over “Moment4Her 2023”

Reacties zijn gesloten.