Een hele goede morgen!

Achter de schermen waren we van de week druk in de weer geweest met whatsappen met Isa. Wij vonden dat Aline en Isa wel een ‘momentje’ verdiende, en dit moest natuurlijk achter hun rug om geregeld worden.
Een hele lastige opgave, maar wie niet waagt wie niet wint!

Heel even werd de vertrouwensband in de waagschaal gelegd, want samen met Isa moesten we een leugentje om bestwil verzinnen…. en dat is gelukt.
Zondagmorgen om 8.20 uur werden wij al gebeld door ontbijtservice ‘Ontbijtje Thuis.nl’: “Wij lopen op de camping te zoeken naar de juiste caravan, kunt u uitleggen waar de caravan staat???”
Nou ik kan jullie vertellen om dat tijdstip en met die vraag kon ik natuurlijk even helemaal niks. Wij hadden het ontbijtje tussen 10.00-11.00 uur willen laten bezorgen maar door miscommunicatie was deze dus véééééél eerder.

Maar vooruit, snel Isa wakker gebeld en gezegd dat de ontbijtservice zoekende was naar de juiste caravan. Gelukkig was de bezorger al snel op de juiste plek. Wie er hier in dit verhaal voor de Karma heeft gezorgd…wij hebben zo ons vermoeden, maar vooruit.

Lieve Isa en Aline, geniet van dit ontbijt!