Moment4Youth weekend 23-25 november 2018.

Een weekend zonder kopzorgen!

2018-11-23-H4H-005Op 23 november was het eindelijk zover….
Bepakt en bezakt vertrokken wij met alle vrijwilligers vanuit Arnhem naar de Slaapfabriek in Teuge.
De boodschappen werden opgehaald en ingeruimd, de kamers werden verdeeld en de presentjes werden op de kamers neergelegd. En toen was het wachten op de gasten.

2018-11-23-H4H-015In het begin van de avond kwamen de jongeren aan in Teuge en werden ze naar hun kamer begeleid om zich te settelen. Vervolgens verwelkomden wij hen in de gezamenlijke woonkamer, waar wij met z’n allen gebruik maakten van een koud/warm buffet.
Op het avondprogramma stond een djembé sessie waarin de muzikale talenten zich aandienden. Ruim anderhalf uur werd er muziek met elkaar gemaakt.
Wij sloten de avond gezamenlijk op de bank met een knabbel en een babbel af.

2018-11-24-H4H-028Zaterdagmorgen was er een vroeg ontbijt omdat wij al vroeg bij de vliegsimulator werden verwacht. Twee jongeren werden uitgeloot om instructies te krijgen in de cockpit, de anderen namen afwisselend een kijkje in de cockpit.

2018-11-24-H4H-043Na terugkomst in het hotel was er een creatief moment en kon iedereen zijn eigen moodboard maken. Onze vrijwilligers zorgden voor een heerlijke lunch.

2018-11-24-H4H-060

Na een rustmoment werd het tijd voor de volgende activiteit: koe knuffelen. Na een uitgebreide uitleg ter plaatse op de boerderij ging iedereen naar de stallen voor deze bijzondere activiteit.

2018-11-24-H4H-076Voor de avond stond een kookworkshop op het programma. De groep werd in drieën gedeeld. Elke groep maakte een voor-, hoofd- of nagerecht voor de gehele groep. Dit alles werd genuttigd onder het genot van een bijpassend wijntje.

Na het ontbijt op zondag begonnen wij aan een yoga sessie.
Later in de ochtend vertrokken we naar het vliegveld in Teuge. Daar zouden alle jongeren gaan vliegen. Door de weersomstandigheden kon er helaas niet gevlogen worden. We kregen een uitgebreide uitleg over het vliegen. In 2019, tijdens een terugkom dag, krijgen de jongeren alsnog een vliegmoment.

Terug in het hotel stond de lunch al klaar en was er een rust moment waarin iedereen zijn eigen tijd kon invullen.

‘s Middags gingen we lasergamen. De groep werd in twee groepen verdeeld en werd er 2x 15 minuten de gegamed.

Terug gekomen bij onze accommodatie voelde iedereen dat het weekend langzaam ten einde liep en haalden onze vrijwilligers de avondmaaltijd op.

Na de koffie was het dan toch wel tijd geworden om langzaam aan het laatste nummer “proosten” in te zetten en elkaar te bedanken voor dit bijzondere moment met elkaar.

Wij kijken met grote dankbaarheid terug op dit weekend!

Onderstaande sponsoren hebben dit weekend mede mogelijk gemaakt.

Slaapfabriek-.png Het-nieuwe-wees-en-burgerhuis.jpg altena-logo.png Albert-Heijn.jpgTwello Logo-PitchPutt-Golf-Bussloo.png
Beeldmerk-Special-Air-Services-1.jpg logo-Djembe.jpg Zoete-Suikerbol.png Havekes.jpg Grime-shop.png
Lotus_peet_blauw-Yoga.jpg Koeknuffelen.jpg ESW-wasserij-stomerij.jpg Kansfonds.png diaantjescreaties.png
Elise-Mathilde.png Logo-Troostdekentje.jpg Logo-Yello-Wings.jpg Andras-Schuh.png
Gedenkketting-1.jpg Lidl-logo.pngElderveld Wegenadvies-Bureau.png Koen Wagtendonk

En alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt!

Eén gedachte over “Moment4Youth weekend 23-25 november 2018.”

 1. Ervaringen van de jongeren die mee zijn geweest met het Moment4Youth weekend

  Het was een gezellig en liefdevol weekend.
  Lisa

  Een leuk weekend met veel verrassende en mooie momenten
  Celine

  Als ik terug denk aan het weekend voel ik een lach en een traan.
  We hebben gelachen met elkaar omdat het even om ons ging en we mochten genieten. We hebben gehuild bij mooie teksten over het leven. Een mooie levenservaring die ik nooit had willen missen.
  Emma

  Ik heb dit weekend ervaren als leuk! Gezellige activiteiten gedaan met elkaar en ik kijk al uit naar volgend jaar als we de lucht in gaan.
  Suzanne

Reacties zijn gesloten.