VUURWERK IS MOOI OM NAAR TE KIJKEN

Het einde van het jaar nadert weer en vele mensen kijken weer uit naar het moment dat ze VUURWERK kunnen kopen en afsteken.  Er werd afgelopen jaar alleen in Nederland al 68 miljoen aan uitgegeven. Geld waarmee je volgens mij veel betere dingen kunt doen nog afgezien van de milieuschade, de ergernis en de angst bij mens en dier, de ongevallen, oogschade en het risico op brand . Ben geen tegenstander van vuurwerk maar zet wel eens vraagtekens bij het huidige gebruik.  Om deze reden koop ik zelf al jaren geen vuurwerk meer maar doneer het bedrag wat ik eerst besteedde nu jaarlijks aan een goed doel. Bijkomend voordeel is dat als jezelf niets afsteekt je veel meer van het vuurwerk ziet.  Daarom vraag ik jou doe met me mee, doneer ook  jouw vuurwerk-geld aan een goed doel.  Je zou ook kunnen beginnen door een gedeelte te doneren, je koopt iets minder en steunt deze actie.